Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 75281   |    |  Avís legal


T'agrada la pàgina?
comparteix-ho amb tothom
 


Tornar

LA HISTÒRIA DE L'SPA

Encara que el terme és d'origen romà, la filosofia Spa ve de molt abans, ja en èpoques pretèrites, els assiris, els sumaris, els egipcis i les cultures protocol índies van saber fer bon ús de les seves qualitats. També els pobles orientals (Xina i Japó) van desenvolupar aquesta antiga "cultura cosmètica de l'aigua" entorn a recintes semblants a les termes romans. Eren centres dedicats a la relaxació i l'equilibri de la ment i l'esperit amb posterioritat, altres cultures com la otomana (en la seva hammam o bany turc). Els jueus i els àrabs, van donar continuïtat a aquesta filosofia de l'aigua.Aquesta sana tradició perdura en l'edat mitjana. Així, el 1326 es construeix a la localitat belga de Spa, una estació termal per al gaudi de tota la comunitat. Es creu que això va contribuir de manera decisiva a l'adopció del terme SPA, per referir-se posteriorment als centres termals que desenvolupen la medicina preventiva i revitalitzadora, entorn a les capacitats terapèutiques de l'aigua.

L'entrada al segle XX amb la seva revolució industrial, econòmica i social, va fer que aquests tractaments deixessin de ser només per a uns pocs privilegiats. Cada vegada més persones podien accedir als beneficis que oferien els balnearis.

En l'actualitat, la manca de temps i l'estil de vida urbà, han fet que es vagi més enllà, introduint en les cabines de bellesa, les prestacions que ofereix un centre termal o de balneoteràpia, això sí, adaptant-les al reduït espai i el poc temps del que es disposa en un centre de bellesa. és la nova filosofia Spa que manté viu el seu principi de "COS, ESPERIT I MENT", però adoptant una visió molt més àmplia, ja que, encara que l'aigua continua sent un element protagonista, ara anirà acompanyat de noves tècniques, com l'aromateràpia, la talassoteràpia, la hidroteràpia, la balneoteràpia, la fangoteràpia o la algoteràpia, incorporant elements corporals com els olis essencials, les sals marines, els fangs o les algues. Tot això, amb el principal objectiu d'aconseguir el descans, la relaxació, la curació i, en definitiva, el benestar físic i psíquic que l'estrès quotidià degrada.

D'acord amb aquest concepte avantguardista de la bellesa, la cosmètica desenvolupa productes basats en aquests elements naturals tan beneficiosos, que han de complir la condició de ser, sobretot, combinables entre ells, per tal de crear una cosmètica a mida de les necessitats del cas que s'estigui tractant, adaptant-se a cada client i a cada sessió, i aconseguint sempre la màxima eficàcia a través d'una personalització constant. La línia de productes Spa Nature ofereix totes les qualitats necessàries per a un Spa complet, en les seves múltiples variants.